YE3 Series matak Beusi Perumahan Tilu Fase IE3 Induksi Motor

Pedaran pondok:

Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C


Detil Produk

Tanda Produk

Perumahan Besi Cor Tilu Motor Induksi IE3

CIRI MOTOR

Dipeunteun kaluaran sareng ukuran pigura saluyu sareng standar IEC60034.

Tipe tugas S1 (tugas kontinyu) kalayan margin termal anu cekap pikeun nahan overload anu pondok.

Perlindungan kandel IP55.

Isolasi Kelas F.

Lingkungan maksimum 40 ℃.

Altitude≤1000m asl

SPESIFIKASI UMUM

Kotak terminal muterkeun 4 × 90 °.

Suku dicabut, multi Gunung-terminal kotak kénca atanapi sisi katuhu.

Konci aci ditutupan.





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami