YC / YCL / YL Cor Beusi Perumahan Single Phase Induction Motor

Pedaran pondok:

Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C


Detil Produk

Tanda Produk

YC / YCL / YL Cor Beusi Perumahan Single Phase Induction Motor

CIRI MOTOR:
IP55 dipager, IP54 sayogi nalika pamundut
Isolasi Kelas F
230 / 400,400 / 690,50 / 60HZ
Kawat magnét kualitas luhur
Vregum varnish impregnation pikeun insulasi tropis anu unggul
Operasi SI kontinyu
Faktor jasa jinis industri
Bantalan bola tugas beurat
Kakuatan luhur pigura beusi
Rotors saimbang

KAUNTUNGAN PELANGGAN:
Cai 、 lebu sareng tahan vermin
Operasi sepi
Tahan korosi
Dipercaya di lingkungan nagara, kota atanapi pabrik
Geter pisan handap
Konsumsi kakuatan pisan low
Kahirupan anu luhung



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami