Generator las

  • GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos anu dipimpin: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ Pembayaran 45 Dinten : T / TL / C
  • HEW Series DC Welding Generator Set Powered by Honda

    HEW Series DC Welding Generator Set Didukung ku Honda

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C
  • Welding Generators

    Generator las

    Tukang las bénsin didukung ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin mérek Cina sanés. Tukang las biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong. Tukang las generator béngsin tiasa nyayogikeun arus DC atanapi AC ti 30amp dugi ka 220amp, kajaba arus las, tukang las ogé tiasa dianggo salaku catu daya. Alternator tukang las ngagaduhan desain khusus pisan, anu mirip modél Sincro. Sadaya tukang las bénsin ...