Generator las

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tukang las bénsin didukung ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin mérek Cina sanés. Tukang las biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong.

Tukang las generator béngsin tiasa nyayogikeun arus DC atanapi AC ti 30amp dugi ka 220amp, kajaba arus las, tukang las ogé tiasa dianggo salaku catu daya.

Alternator tukang las ngagaduhan desain khusus pisan, anu mirip modél Sincro.

Sadaya tukang las bénsin gaduh sertipikat CE sareng Émisi lengkep, sapertos MD, EMC, NOISE, EURO V. Produkna dijual ogé di nagara Éropa Kulon sapertos Spanyol, Italia, UK, Jérman jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami