Produk

  • HEW GASOLINE DIESEL ENGINE DC WELDING GENERATOR 170A 200A 220A SINCRO ALTERNATOR

    HEW BENSIN DIESEL GENERATOR DC LAS GENERATOR 170A 200A 220A SINCRO ALTERNATOR

    HEW TYPE BENSIN / DIESEL DRIVEN DC WELDING GENERATORS SINCRO TYPE ALTERNATOR LINZ TYPE ALTERNATOR LAS ARUS TI 40A TO 220A DC WELDING AYEUNA MEMBERI ARUS LAS Alus sareng SERTIFIKAT CE FULL, POHON SERERTIFICATERING,
  • 2KW-6KW Italy Technology Potable Single Phase Condenser Brushless Alternator

    2KW-6KW Italia Téhnologi Potable Single Phase Condenser Brushless Alternator

    2KW-6KW Italia Téhnologi Potable Single Phase Condenser Brushless Alternator 1. spésifikasi: Portection: IP21 ngagawekeun: S1 tugas Brushless Alternators (Condenser) Disadiakeun ku panyalindungan termal autoresettable ngalawan overloads.Akurasi tegangan -5%~~+5% cosφ=1.0 Sertifikasi: CE,Rohs Mounting:B3
  • 250W~1100W Plastic Clean Water Garden Submersible Pump

    250W ~ 1100W Plastik Pompa Submersible Taman Cai Bersih

    250W ~ 1100W Plastik Taman Cai Beresih Pompa Submersible Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days Pamayaran: T / TL / C
  • GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    GES Series DC220V las generator Powered by KOHLER

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • Y2 Series Three Phase Cast Iron Housing IE1 Induction Motor

    Y2 Series Tilu Fase Tuang Beusi Perumahan IE1 Induksi Motor

    MOTOR CIRI Range ukuranana: H63-H250 tuang Beusi Rate Power Range: 0.18KW - 55KW (50hz / 60Hz) IE1 efisiensi.Tegangan: 220 / 380V, 380 / 660V, 230 / 400V, 400 / 690V (Disesuaikeun sayogi) Output dipeunteun sareng ukuran pigura saluyu sareng standar IEC60034.Perumahan Bahan: tuang Beusi Standar ningkatna konstruksi: IEC60034-7 Nangtayungan Enclosed Kelas: IP55 (IEC60034-5) insulasi Kelas F. Maximum ambient 40 ℃.Altitude≤1000m dpl Cooling Métode: IC411 (IEC60034-6) Industrial tipe service facto...
  • MY Series Single Phase Capacitor-Run Induction Motor

    MY Series Fase Tunggal kapasitor-ngajalankeun Motor induksi

    MY Series Single Phase Capacitor-Run Induction Motor FITUR MOTOR: IP55 enclosure, IP54 sadia on request Kelas F insulasi 230 / 400V, 400 / 690V, 50 / 60HZ High quality magnet wire Vacuum varnish impregnation pikeun insulasi buktina tropic unggul Tipe operasi SI Continuous faktor jasa Bantalan bola tugas beurat Kakuatan tinggi pigura beusi tuang Saimbang rotors Kawajiban tipe S1 (tugas kontinyu) kalawan margin termal cukup pikeun nahan overload pondok MANFAAT PELANGGAN: CE Certified, wit...
  • IE1 three phase high efficiency motors

    IE1 tilu fase motor efisiensi tinggi

    IE1 tilu fase motor efisiensi tinggi Motor Fitur: Ukuran pigura Range: H56-H160 Aluminium / H80-H400 matak Beusi Laju Range Daya: 0.06KW - 315KW (50hz / 60Hz) IE1 efisiensi.Tegangan: 220 / 380V, 380 / 660V, 230 / 400V, 400 / 690V (Disesuaikeun sayogi) Output dipeunteun sareng ukuran pigura saluyu sareng standar IEC60034.Perumahan Bahan: Aluminium Standar ningkatna konstruksi: IEC60034-7 Nangtayungan Enclosed Kelas: IP55 (IEC60034-5) insulasi Kelas F. Maximum ambient 40 ℃.Altitude≤1000m dpl Cooli...
  • Hew Dc Welder/Generator

    Hew Dc welder / generator

    HEW Series DC Welder/Generator Protection:IP23 Weldable éléktroda:sagala jenis, kaasup dasar sarta cellulosic Disadiakeun ku panangtayungan termal-reset otomatis ngalawan overloads Bisa dipaké salaku alternator Standar kaluaran-fase tunggal Dina pamundut kaluaran tilu-fase Las ayeuna ti 30A- 220A Kaunggulan Produk: 1.100% kawat tambaga 2.High efisiensi 3.Very saeutik Geter, low noise 4.With CE pinuh kawas MD, EMC, NOISE, EURO V 5.THD kirang ti 15%, tiasa 8% 6.DC Welder , Tipe Italia, sapertos Sincro...
  • High Technology Italy Type Alternator

    Téhnologi Luhur Italia Tipe Alternator

    1.HEK Single-fase sinkron timer diatur brushless 2poles alternators Protection: IP23 tegangan Standar: 230V / 50HZ Dina pamundut 110-120 / 220-240V-60HZ Dina pamundut carjer batré 12Vdc8.3A Short circuit ayeuna leuwih gede ti 3Dina Wangun: IMB34- B3,IMB35-B3/B9,IMB35-J609b Bisa jadi brushes tipe AVR 2.HET tilu-fase sinkron timer diatur brushes 2 kutub alternator Protection:IP23 Standar tegangan:230/400V-50HZ Dina pamundut 220/440-60HZ,230HZ / 400V-60HZ Pikeun fase bertulang: 400V tilu fase-230V tunggal ...
  • Gasoline Generator Welder Power By Kohler And Honda

    Bensin Generator Welder Power Ku Kohler Jeung Honda

    Welders generator béngsin anu Powered by mesin well-dipikawanoh dunya kawas Honda, Kohler, Loncin jeung mesin brand Cina lianna.Welders biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong.Welders generator béngsin Ther bisa nyadiakeun DC atawa AC arus ti 30amp mun 220amp, iwal arus las, welders ogé bisa dipaké salaku catu daya.Alternator welders boga desain pisan husus, nu kasampak kawas model Sincro.Kabéh tukang las generator béngsin ...
  • HEW Series DC Welding Generator Set Powered by Honda

    HEW Series DC las generator Siapkeun Powered by Honda

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • YB2 Seriese Explosion-Proof Three Phase Induction Motor

    YB2 Seriese Ledakan-Buktina Tilu Fase Induksi Motor

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C