Produk

  • 250W~1100W Plastic Clean Water Garden Submersible Pump

    250W ~ 1100W Pompa Submersible Taman Cai Bersih Plastik

    250W ~ 1100W Plastik Bersih Taman Cai Pompa Submersible Ngamuat Pelabuhan: Ningbo, ChinaFuzhou, China waktos pamimpin: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 dinten Pembayaran: T / TL / C
  • GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos anu dipimpin: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ Pembayaran 45 Dinten : T / TL / C
  • Y2 Series Three Phase Cast Iron Housing IE1 Induction Motor

    Y2 Series Three Phase Cast Iron Perumahan IE1 Induksi Motor

    CIRI-CIRI MOTOR Frame size range: H63-H250 Cast Iron Rate Power Range: 0.18KW - 55KW (50hz / 60Hz) IE1 Efisiensi. Tegangan: 220 / 380V 、 380 / 660V 、 230 / 400V 、 400 / 690V (Disayogikeun sayogi) Dipeunteun kaluaran sareng ukuran pigura saluyu sareng standar IEC60034. Bahan Perumahan: Konstruksi Besi Standar Pamasangan konstruksi: IEC60034-7 Ngajaga Kelas Anu Ditutup: IP55 (IEC60034-5) Kelas Isolasi F. Lingkungan maksimum 40 ℃. Altitude≤1000m asl Metode Cooling: IC411 (IEC60034-6) Jenis jasa jasa industri ...
  • MY Series Single Phase Capacitor-Run Induction Motor

    MY Series Single Phase Capacitor-Run Induction Motor

    MY Series Single Phase Capacitor-Run Induction Motor FITUR MOTOR: dipager IP55, IP54 sayogi atas permintaan Kelas F insulasi 230 / 400V, 400 / 690V, 50 / 60HZ Kualitas luhur kawat magnet Vacuum varnish impregnation pikeun insulasi tropic proof insulasi kontinyu Operasi SI tipe Industrial Faktor jasa Bantalan bola tugas beurat Kuatna pigura beusi cor rotator saimbang Tipe tugas S1 (tugas kontinyu) kalayan margin termal anu cekap pikeun tahan MANFAAT PELANGGAN pondok: CE Certified, wit ...
  • IE1 three phase high efficiency motors

    IE1 tilu fase efisiensi motor

    IE1 tilu fase efisiensi motor tinggi Fitur Motor: Ukuran bingkai Range: H56-H160 Aluminium / H80-H400 Cast Iron Rate Power Range: 0.06KW - 315KW (50hz / 60Hz) Efisiensi IE1. Tegangan: 220 / 380V 、 380 / 660V 、 230 / 400V 、 400 / 690V (Disayogikeun sayogi) Dipeunteun kaluaran sareng ukuran pigura saluyu sareng standar IEC60034. Bahan Perumahan: Konstruksi Standar Aluminium Pangwangunan: IEC60034-7 Ngajaga Kelas Anu Ditutup: IP55 (IEC60034-5) Kelas Insulasi F. Lingkungan maksimum 40 ℃. Altitude≤1000m asl Cooli ...
  • Hew Dc Welder/Generator

    Hew Dc Welder / Generator

    HEW Series DC Welder / Generator Protection: IP23 Éléktroda las: sadaya jinis, kalebet dasar sareng sélulosik Disayogikeun panyalindungan termal anu tiasa direset ku otomatis teuing tina beban Anu tiasa dianggo salaku alternator kaluaran fase tunggal standar Dina paménta kaluaran -fase kaluaran Ayeuna las tina 30A- Kauntungan Produk 220A: 1.100% kawat tambaga 2. Efisiensi tinggi 3. Sacara saeutik geter, low noise 4. Kalayan CE lengkep sapertos MD, EMC, NOISE, EURO V 5.THD kirang ti 15%, tiasa 8% 6.DC Welder , Jinis Itali, sapertos Sincro ...
  • High Technology Italy Type Alternator

    Téknologi Tinggi Italia Tipe Alternator

    1. HEK Single-phase sinkron timer diatur brushless 2poles alternators Protection: IP23 Voltase standar: 230V / 50HZ On request 110-120 / 220-240V-60HZ On request charger batré 12Vdc8.3A circuit circuit ayeuna langkung ageung tibatan 3In Bentuk: IMB34- B3, IMB35-B3 / B9, IMB35-J609b Tiasa sikat AVR tipe 2.HET Tilu fase sinkron diatur diri 2 kutub alternator Perlindungan: IP23 Tegangan standar: 230 / 400V-50HZ Dipénta 220 / 440-60HZ, 230 / 400V-60HZ Pikeun fase bertulang: 400V tilu fase-230V singl ...
  • Gasoline Generator Welder Power By Kohler And Honda

    Tenaga Bensin Generator Tukang las Ku Kohler Sareng Honda

    Tukang las bénsin didukung ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin mérek Cina sanés. Tukang las biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong. Tukang las generator béngsin tiasa nyayogikeun arus DC atanapi AC ti 30amp dugi ka 220amp, kajaba arus las, tukang las ogé tiasa dianggo salaku catu daya. Alternator tukang las ngagaduhan desain khusus pisan, anu mirip modél Sincro. Sadaya tukang las bénsin ...
  • HEW Series DC Welding Generator Set Powered by Honda

    HEW Series DC Welding Generator Set Didukung ku Honda

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C
  • YB2 Seriese Explosion-Proof Three Phase Induction Motor

    YB2 Seriese Ledakan-Bukti Tilu Tahap Induksi Motor

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C
  • 0.37KW~1.5KW QB/IDB Seires Peripheral Water Pump

    0.37KW ~ 1.5KW QB / IDB Seires Pompa Cai Periferal

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C
  • 400W~1100W Stainless Steel Dirty Water Submersible Garden Pump

    400W ~ 1100W Pompa Kebon Subjersible Water Stainless Steel

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C
123 Teras> >> Halaman 1/3