GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

Pedaran pondok:

Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos anu dipimpin: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ Pembayaran 45 Dinten : T / TL / C


Detil Produk

Tanda Produk

GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER
CE lengkep: MD, EMC, LVD, NOISE, Euro 2
Didukung ku Loncin, Honda, Kohler jsb
Desain tukang las anu saé salaku Sincro, Amérika Serikat pelindung termal anu diimpor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami