Generators Jeung Welders

  • GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    GES Series DC220V las generator Powered by KOHLER

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • Hew Dc Welder/Generator

    Hew Dc welder / generator

    HEW Series DC Welder/Generator Protection:IP23 Weldable éléktroda:sagala jenis, kaasup dasar sarta cellulosic Disadiakeun ku panangtayungan termal-reset otomatis ngalawan overloads Bisa dipaké salaku alternator Standar kaluaran-fase tunggal Dina pamundut kaluaran tilu-fase Las ayeuna ti 30A- 220A Kaunggulan Produk: 1.100% kawat tambaga 2.High efisiensi 3.Very saeutik Geter, low noise 4.With CE pinuh kawas MD, EMC, NOISE, EURO V 5.THD kirang ti 15%, tiasa 8% 6.DC Welder , Tipe Italia, sapertos Sincro...
  • High Technology Italy Type Alternator

    Téhnologi Luhur Italia Tipe Alternator

    1.HEK Single-fase sinkron timer diatur brushless 2poles alternators Protection: IP23 tegangan Standar: 230V / 50HZ Dina pamundut 110-120 / 220-240V-60HZ Dina pamundut carjer batré 12Vdc8.3A Short circuit ayeuna leuwih gede ti 3Dina Wangun: IMB34- B3,IMB35-B3/B9,IMB35-J609b Bisa jadi brushes tipe AVR 2.HET tilu-fase sinkron timer diatur brushes 2 kutub alternator Protection:IP23 Standar tegangan:230/400V-50HZ Dina pamundut 220/440-60HZ,230HZ / 400V-60HZ Pikeun fase bertulang: 400V tilu fase-230V tunggal ...
  • Gasoline Generator Welder Power By Kohler And Honda

    Bensin Generator Welder Power Ku Kohler Jeung Honda

    Welders generator béngsin anu Powered by mesin well-dipikawanoh dunya kawas Honda, Kohler, Loncin jeung mesin brand Cina lianna.Welders biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong.Welders generator béngsin Ther bisa nyadiakeun DC atawa AC arus ti 30amp mun 220amp, iwal arus las, welders ogé bisa dipaké salaku catu daya.Alternator welders boga desain pisan husus, nu kasampak kawas model Sincro.Kabéh tukang las generator béngsin ...
  • HEW Series DC Welding Generator Set Powered by Honda

    HEW Series DC las generator Siapkeun Powered by Honda

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • LTxxxMX Series Gasoline Generator 1-6KW

    LTxxxMX Series béngsin generator 1-6KW

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • LTxxxxCL Series Gasoline Generator

    LTxxxxCL Series béngsin generator

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • TGK Series Single Phase Gasoline Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW TGK Series Single Phase Gasoline Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW

    TGK Series Single Phase Bensin Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW TGK Series Single Phase Bensin Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW

    Loading Port: Ningbo, ChinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 30 ~ 45 Days pamayaran: T / TL / C
  • Gasoline Generator

    Generator béngsin

    Generator béngsin didamel ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin merek Cina anu sanés.Generators dianggo pikeun catu daya bumi, catu daya kota, catu daya sayaga, catu daya mobile jsb. Kisaran kakuatan generator nyaéta ti 1KW dugi ka 6KW, alternator didamel tina 100% gulungan tambaga, desain laminasi khusus sareng bahan khusus anu ngajadikeun generator ngahontal THC leuwih handap 15%.Ogé generator tiasa ODM desain ku konsumén.T...
  • Welding Generators

    Las Generators

    Welders generator béngsin anu Powered by mesin well-dipikawanoh dunya kawas Honda, Kohler, Loncin jeung mesin brand Cina lianna.Welders biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong.Welders generator béngsin Ther bisa nyadiakeun DC atawa AC arus ti 30amp mun 220amp, iwal arus las, welders ogé bisa dipaké salaku catu daya.Alternator welders boga desain pisan husus, nu kasampak kawas model Sincro.Kabéh tukang las generator béngsin ...