Generator Sareng Welders

  • GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    GES Series DC220V Welding Generator Powered by KOHLER

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos anu dipimpin: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ Pembayaran 45 Dinten : T / TL / C
  • Hew Dc Welder/Generator

    Hew Dc Welder / Generator

    HEW Series DC Welder / Generator Protection: IP23 Éléktroda las: sadaya jinis, kalebet dasar sareng sélulosik Disayogikeun panyalindungan termal anu tiasa direset ku otomatis teuing tina beban Anu tiasa dianggo salaku alternator kaluaran fase tunggal standar Dina paménta kaluaran -fase kaluaran Ayeuna las tina 30A- Kauntungan Produk 220A: 1.100% kawat tambaga 2. Efisiensi tinggi 3. Sacara saeutik geter, low noise 4. Kalayan CE lengkep sapertos MD, EMC, NOISE, EURO V 5.THD kirang ti 15%, tiasa 8% 6.DC Welder , Jinis Itali, sapertos Sincro ...
  • High Technology Italy Type Alternator

    Téknologi Tinggi Italia Tipe Alternator

    1. HEK Single-phase sinkron timer diatur brushless 2poles alternators Protection: IP23 Voltase standar: 230V / 50HZ On request 110-120 / 220-240V-60HZ On request charger batré 12Vdc8.3A circuit circuit ayeuna langkung ageung tibatan 3In Bentuk: IMB34- B3, IMB35-B3 / B9, IMB35-J609b Tiasa sikat AVR tipe 2.HET Tilu fase sinkron diatur diri 2 kutub alternator Perlindungan: IP23 Tegangan standar: 230 / 400V-50HZ Dipénta 220 / 440-60HZ, 230 / 400V-60HZ Pikeun fase bertulang: 400V tilu fase-230V singl ...
  • Gasoline Generator Welder Power By Kohler And Honda

    Tenaga Bensin Generator Tukang las Ku Kohler Sareng Honda

    Tukang las bénsin didukung ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin mérek Cina sanés. Tukang las biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong. Tukang las generator béngsin tiasa nyayogikeun arus DC atanapi AC ti 30amp dugi ka 220amp, kajaba arus las, tukang las ogé tiasa dianggo salaku catu daya. Alternator tukang las ngagaduhan desain khusus pisan, anu mirip modél Sincro. Sadaya tukang las bénsin ...
  • HEW Series DC Welding Generator Set Powered by Honda

    HEW Series DC Welding Generator Set Didukung ku Honda

    Palabuhan ngamuat: Ningbo, CinaFuzhou, Cina Waktos ngarah: 25 ~ 30 Dinten 30 ~ 45 Dinten Pamayaran: T / TL / C
  • LTxxxMX Series Gasoline Generator 1-6KW

    LTxxxMX Series Bénsin Generator 1-6KW

    Nambihan Pelabuhan : Ningbo, CinaFuzhou, Cina waktos pamimpin : 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Dinten Pembayaran : T / TL / C
  • LTxxxxCL Series Gasoline Generator

    LTxxxxCL Series Bénsin Generator

    Nambihan Pelabuhan : Ningbo, CinaFuzhou, Cina waktos pamimpin : 25 ~ 30 Days30 ~ 45 Dinten Pembayaran : T / TL / C
  • TGK Series Single Phase Gasoline Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW TGK Series Single Phase Gasoline Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW

    Tangki Bensin Tahap Tunggal TGK Seri Powered by KOHLER 2.8-6KW TGK Series Tunggal Tunggal Béngsin Generator Powered by KOHLER 2.8-6KW

    Memuat Pelabuhan : Ningbo, CinaFuzhou, Cina Anjog waktos: 30 ~ 45 Dinten Pembayaran : T / TL / C
  • Welding Generators

    Generator las

    Tukang las bénsin didukung ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin mérek Cina sanés. Tukang las biasana dianggo pikeun tujuan industri sapertos konstruksi, motong. Tukang las generator béngsin tiasa nyayogikeun arus DC atanapi AC ti 30amp dugi ka 220amp, kajaba arus las, tukang las ogé tiasa dianggo salaku catu daya. Alternator tukang las ngagaduhan desain khusus pisan, anu mirip modél Sincro. Sadaya tukang las bénsin ...
  • Gasoline Generator

    Generator béngsin

    Generator bénsin didukung ku mesin anu terkenal di dunya sapertos Honda, Kohler, Loncin sareng mesin mérek Cina sanés. Generator dipaké pikeun catu daya bumi, catu daya kota, catu daya sayaga, catu daya sélulér sareng sanés Kisaran kakuatan generator nyaéta ti 1KW dugi ka 6KW, alternatorna didamel tina 100% gulungan tambaga, desain laminasi khusus sareng bahan khusus anu ngajantenkeun generator ngahontal THC langkung handap tina 15%. Ogé para generator tiasa janten desain ODM ku konsumén. T ...