Produk unggulan

  • ServiceService

    Palayanan

    Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.
  • ProfessionalProfessional

    Profesional

    Kami produsén propésional. Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • PartnerPartner

    Rakan

    Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.
  • OEWOEW

    OEW

    kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.

Tentang Kami

  • about

Fuzhou Technic Power Co., Ltd tempatna di Kota Fuzhou, Propinsi Fujian, Cina, anu mangrupikeun produsén sareng éksportir rupa-rupa produk listrik anu nutupan motor listrik (IE2, motor efisiensi tinggi IE3, motor GHOST), pompa cai (pompa permukaan , pompa beuleum, pom bénsin jsb), generator bénsin / solar didukung ku KOHLER, HONDA, kompresor udara sareng suku cadang anu aya hubunganana.

Daérah Aplikasi